| Home |

Als je op zoek bent naar gratis geleide meditatie mp3 bestanden dan ben je hier aan het goede adres. Op deze pagina vind je namelijk een inschrijfformulier voor een gratis geleide meditatie pakket. In het pakket heb ik twee soorten meditaties opgenomen, twee soorten waar ik veel mee werk en je krijgt ze gewoon kado van me! Zodat je het uit kan proberen, wat mediteren voor je kan doen. En of je mijn stem en geluidsopname wel fijn vindt, want dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Ik vertel je nog wat meer over de meditaties, maar als je het liever gewoon meteen ervaart, vraag het pakket dan nu aan door je naam en email adres in te vullen in het onderstaande formulier. Als je de roze vink ziet, dan is het gelukt en vind je in je email inbox (op in de “ongewenst” folder!) een email om je inschrijving te bevestigen. Zodra je op de link hebt geklikt word je naar de pagina geleid waar je de meditaties kunt downloaden. Ook krijg je nog een email met de download links. Enjoy!

Gratis geleide meditatie mp3: “Het Rustpuntje”

De naam spreekt boekdelen. In deze korte meditatie van ongeveer 8 minuten wordt je begeleid naar een lekker plekje van rust in jezelf. Door deze meditatie te doen kun je echt weer lekker opknappen als je even moe bent. Ook fijn om te doen in gevallen van algehele malaise. Het lost zeker niet al je problemen op, maar je kan daarna wel weer met frisse moed verder!

Gratis geleide yoga nidra meditatie mp3: “Uiltje knappen”

Yoga nidra is een heel eigen vorm van meditatie. Of van yoga, het is maar net hoe je het bekijkt. Als je bekend bent met reguliere yogalessen dan heb je vast al eens een ontspanning op het einde van de les meegemaakt, waarin je bewegingsloos gaat liggen (“Savasana”). In yoga nidra doe je dat de hele les, maar word je begeleid in allerlei aandachtsoefeningen en ademhalingsoefeningen om naar een diepe, diepe laag van ontspanning te gaan. Als je er meer over wilt weten, kijk dan hier. En als je het gewoon lekker voor jezelf wilt ervaren, vraag dat het gratis meditatie pakket aan door je naam en emailadres hieronder in te vullen en je kan je lekker 15 minuten overgeven aan de heerlijkheid van yoga nidra!

En als het je naar meer smaakt: in mijn webshop vind je losse meditatie mp3’s en pakketten, die webshop vind je hier

meditatie oase persoonlijk paradijs