wie is monique coppensJe vraagt je misschien af, wie is die Monique Coppens dan en wat kan ze voor me doen?
Goede vragen, ik stel ze dan ook regelmatig aan mezelf. Hieronder vind je mijn voorlopige bevindingen (want ik ben van mening dat je jezelf nooit al te vast moet definiëren). En dan ga ik met de makkelijkste vraag beginnen:

Wat kan Monique Coppens voor jou doen?

Dit is de hamvraag natuurlijk, want het draait uiteindelijk om jou. Dat hoop ik tenminste, dat je hier op deze website rondneust omdat je wat méér wilt voor jezelf! Meer rust, meer ruimte, meer lol in het algemeen of in het bijzonder. En daar kan ik bij helpen……Alles wat ik online doe is erop gericht om vrouwen te helpen bij het vormgeven van hun Persoonlijk Paradijs. En daarmee bedoel ik dat ik vrouwen aanspoor om te bepalen wat ze écht wensen voor hun leven & hun carrière als er geen grenzen zouden zijn. En ik vraag ze alles in hun leven eens tegen het licht te houden en te bepalen of het nog wel passend is. Het ultieme doel dat je daarmee kunt bereiken, in mijn visie, is dat je écht in elk moment goed contact maakt met jezelf en weet welke keuzes voor jou de beste zijn. Want het leven is uiteindelijk een aaneenschakeling van keuzes en dan is het handig als je weet hoe je intuïtie werkt. En hoe je kunt meebuigen met de veranderingen die het leven nu eenmaal met zich meebrengt.

Ik leer je anders kijken, naar je leven, je omgeving, maar bovenal naar jezelf, zodat je meer kunt genieten van wat er is, terwijl je ook bezig kan zijn met wat je nog wilt bereiken en doen. Met wat er nog niet is….je wensen en dromen. Ik wil je helpen vanuit rust en ruimte aan die wensen, dromen en doelen verder te werken, want dat is de beste én leukste manier. Klinkt dat je goed in de oren, dan moet je nodig eens op deze pagina kijken, hier vind je alle informatie over mijn Lekker Lichter Leven programma, speciaal voor creatieve, ondernemende en eigen wijze vrouwen.

En …Monique Coppens volgens Monique Coppens

En dan nu het antwoord op de wat moeilijkere vraag wie ik nu ben. Ik heb al eens eerder geprobeerd mezelf te definiëren (zie hier) en dat stukje tekst vind ik zelf nog steeds heel leuk en relevant. Het geeft aan wat ik in hart en nieren ben:
Een zoeker. Een onderzoeker.
 
zoeker onderzoeker monique coppens persoonlijk paradijs
Een zoeker die graag uitdraagt wat ze door ervaring, uitproberen (en helaas ook met wat schade & schande) heeft geleerd over gelukkig zijn, met jezelf en met je leven in het algemeen.

Ik ben op dit moment actief als schrijfster en coach voor creatieve, ondernemende en eigen wijze vrouwen. Kijk hier voor de mogelijkheden wat betreft coaching. Als schrijfster en blogger richt ik me op alles wat ik interessant vind en wat mensen kan helpen met het waarmaken van hun wensen. Op de achtergrond ben ik bezig met mijn grote wens: het schrijven van een boek: Over wensen waarmaken, lichter leven, spiritualiteit en wetenschap.

Mijn visie

Ik geloof dat je het leven van je dromen kunt leiden door af te stemmen op jezelf, je intuïtie & je energie. Ik geloof ook dat het voor veel mensen door de drukte van de huidige maatschappij, moeilijk is geworden hun eigen stem écht te horen en te volgen. Of dat ze het lastig vinden om er gehoor aan te geven.…..En dat is jammer, want er zit magie in die eigen stem, die je vertelt wat jouw pad is. En er is niets zo mooi en zo wonderlijk als je eigen weg gaan, je eigen Persoonlijk Paradijs opbouwen. Met een omgeving die je voedt, werk en bezigheden die bij je passen en mensen om van te houden. En voelen dat je verbonden bent en gevoed wordt door het grote geheel, of je dat nu energie, magie of “het universum” wilt noemen. Als je daarop af bent gestemd weet je dat je wordt gesteund en dat je mee kunt bewegen met de veranderingen en uitdagingen die het leven biedt.

| Lekker Lichter Leven | Coaching | Blog | Anderen over mij | Kadootjes |


 

vlinderMo_txt