| Home |

volle maan tv persoonlijk paradijs

Volle Maan TV: een korte historie

Volle maan tv is een project dat onstaan is toen ik in mei 2015 mijn eigen wensjaarcursus ging proefdraaien. In dat proces kwam een oude wens naar boven: Een vollemaansfeest organiseren! Maar wat en hoe? Na lang gepieker besloot ik een online vollemaansfeestje te organiseren in de vorm van een webinar. Ik maakte een filmpje tijdens de blauwe maan om het aan te kondigen (zie hier en in het webinar vertelde ik hoe “leven met de maan” mij heeft geholpen uit mijn burnout te komen (zie hieronder op de pagina).

Het webinar was ab-so-luut geen succes, maar voor mij als persoon deed het heel veel. Ik besefte me dat ik binnen Persoonlijk Paradijs meer wil laten zien en horen over thema’s en methoden waar ik me als persoon mee bezig houdt. En zo ging ik in de eerste echte aflevering labyrint lopen, interviewde ik mijn yoga nidra docente, sprak ik met mijn “guru van om de hoek” over de I tjing, pciknickte ik in het bos met een priestess of love and sacred sexuality en leerde ik energetisch opruimen…..
Zo is Volle Maan TV voor mij een bijzondere reis geworden, met interessante mensen praten over interessante onderwerpen. Hieronder vind je de volle maan tv afleveringen die ik tot nu toe heb gemaakt. Enjoy & laat eens weten wat je ervan vindt!

De Maan en de Heks

heks vollemaan tv

Met Stella Seaspirit | De Heks

Waar: www.stellaseaspirit.co.za
Waarover: heks, de maan, energie, creatievelingen, de toestand in de wereld
Extra’s: Download een handleiding voor een volle maan ritueel

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

de maan en de heks interview stella seaspirit

De Maan en de Godin

volle maan tv godin saskia basten

Met Saskia Basten | De Godin (en nog wat engelen)

Waar: www.saskiabasten.nl
Waarover: De godin, het jaarwiel, de oerbron, Avalon, Engelen en nog veel meer!
Extra’s: Een oefening om maan energie te leren voelen!

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

de maan en de godin sakskia basten

Energie: jezelf en je huis energetisch reiningen

volle-maan-tv-juno-burger-energy-clearing

Met Juno Burger | Energy clearing

Waar: www.junoburger.com
Waarover: Energie en hoe je jezelf en je huis energetisch kan reinigen
Extra’s: Heel veel uitleg en inzichten én uitleg om zelf te leren clearen!

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

juno burger over energetisch reinigen

De Release workshop van Juno Burger stond al erg lang op mijn verlanglijstje, want vanuit de feng shui ben ik geïnteresseerd geraakt in het fenomeen “space clearing”, het energetisch zuiveren van je huis. En dit jaar was het eindelijk zo ver! Ik ben de workshop gaan doen en ik heb Juno meteen gevraagd of ik hem mocht interviewen over het thema Energie. Daar heeft hij namelijk een heleboel interessants over te vertellen, niet in de laatste plaats: hoe ga je ermee om als je energie en indrukken van anderen en je omgeving oppikt. Als je daar gevoelig voor bent. Zijn manier om hier mee om te gaan was voor mij een openbaring. Ga het zelf bekijken en vooral, ga er mee aan de slag!

De Maan en het vrouwelijk lichaam

 volle-maan-tv-hazel-evans-love-living-love.

Met Hazel Evans | illustrator, writer and performance artist

Waar: Love Living Love
Waarover: vrouwelijk lichaam en je goed voelen over jezelf
Extra’s: een mooi gedicht, uitleg over het godinnenwiel & een dansoefening

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

volle maan tv maan en vrouw lichaam

Vorig jaar heb ik een sacred sexuality workshop van Hazel Evans gevolgd en ik was verrast door de fijne manier waarop zij over “vrouw zijn” en de natuur praat. Ik stelde haar voor dat we een volle maan tv gingen opnemen genaamd “de maan en de godin”, maar het werd een andere titel….want uiteindelijk gaat haar werk over het leren houden van jezelf en van je lijf. Het is een hele fijne leerzame aflevering geworden….bijvoorbeeld over wat de maan je kan leren over je ongesteldheid. Pak even een half uurtje lekker voor jezelf en laat je inspireren door Hazel. Op de blogpagina vind je meer informatie, zoals haar godinnenwiel, data van workshops en de tekst van het gedicht mét een mooie ingesproken audio versie op muziek!
Hier vind je de extra informatie en goodies van Hazel

De Maan en de I Tjing

 volle-maan-tv-frank-roosen-acupuntuur

Met Frank Roosen | acupunctuur & I tjing kenner

Waar: www.frankroosen.com
Waarover: de I tjing, de maan en de natuurlijke cycli
Extra’s: een mooie voorspelling

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

template-video-sheet-frank-roosen

In deze aflevering ga je meer leren over de I Tjing, wat het inhoudt in het algemeen en specifiek in relatie tot de maan. je leer uiteraard ook hoe je zelf van de I tjing gebruik kunt maken én Frank checkt de energieën voor de komende maan periode en voorziet ons van wijze raad. Kijken dus!
Hier vind je de extra informatie en goodies van Frank

Magische slaap en vrouwelijk leiderschap (yoga nidra)

volle-maan-tv-karen-brody-bold-tranquility

Met Karen Brody | schrijfster en yoga nidra teacher

Waar: www.boldtranquility.com
Waarover: yoga nidra, slaap en rust, vrouwelijke leiderschap
Extra’s: een heerlijke yoga nidra meditatie op het einde!

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

yoga nidra sankulpa

In januari ging ik even internationaal door mijn yoga nidra mentor te interviewen over deze vorm van “Magische Slaap” en dan komen ook onderwerpen als vrouwelijke leiderschap omhoog. Hier vind je de extra informatie en goodies van Karen.

Volle Maan Labyrint Wandeling

 volle-maan-tv-labyrint-wandelen-angel-place

Met Jolanda van Angel Place | Labyrint lopen in de volle maan

Waar: http://www.angel-place.com/
Waarover: Labyrint lopen, Angel Place in Alphen Chaam, onze labyrint ervaringen.
Extra’s: Een printbaar labyrint met video “hoe je een vingerlabyrint kunt lopen”

Deze aflevering is gemaakt met bestie Wendy)

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

volle maan labyrint wandeling plaatje blog

Leven met de Maan webinar

volle-maan-tv-monique-coppens-webinar

Met mij! Monique Coppens | Leven met de maan en de natuur

Waar: www.persoonlijkparadijs.nl
Waarover: Leven met de maan en de natuur om burnout en andere moderne gekte te voorkomen,
Extra’s: Een lange “volle maan” geleide meditatie

Klik op het onderstaande plaatje om de aflevering te bekijken!

volle-maan-tv-persoonlijk-paradijs

Dit is de eerste aflevering van Volle Maan TV, omdat ik zo mijn webinar noemde dat ging over leven met de maan. Ik vertel je over hoe ik meer aandacht ging besteden aan de maancyclus na mijn burnout. Hoe dat hielp en wat ik nu nog steeds doe daarmee. Ook heb ik een geleide meditatie in de opname meegenomen.


Zin in Kadootjes?

Klik op de kadootjes om naar mijn pagina met kadootjes te gaan!
Op deze pagina vind je een overzicht van al mijn gratis kadootjes die ik door de jaren heen heb aangeboden zoals e-boeken, cursussen of gratis meditaties die je helpen om je eigen leven te ontwerpen en je natuurlijke zelf te ontdekken. Ook vind je hier andere inspirerende zaken zoals blogs en wat tutorial video’s. Voor sommige kadootjes moet je je even aanmelden zodat ik het naar je email inbox kan sturen, voor andere dingen is het lekker doorklikken en browsen. Nadat je je kadootje hebt uitgepakt sta je op mijn mail lijst voor de magische maan mail waarin ik je regelmatig verblijd met nieuwe informatie en inspiratie. Mocht je er niet blij van worden, dan kun je je op elk moment uitschrijven, even goede vrienden 😉

Er is een gratis facebookgroep waarvoor ik je van harte uitnodig. Het is een plek om inspiratie op te doen, leven in ritme van de natuur wordt ondersteund door maanfasen prompts en je mag over alle onderstaande materialen vragen stellen en dingen delen. Ook vinden er met regelmaat extra trainingen via livestream plaats Klik hier om je aan te melden voor de gratis facebookgroep

monique coppens persoonlijk paradijs met kadootjes